Tips

Voeding + vochthuishouding

1: Drink 1,5 liter water per dag. Neem bijvoorbeeld een 0,5 liter flesje mee voor onderweg

2: Drink regelmatig een kop groene thee

3: Eet voldoende groente

4: Appels, grapefruit en verse ananas bevorderen de vetverbranding

5: Eet regelmatig vis. Bijvoorbeeld: Kabeljauw, Zalm en af en toe een zoute haring

Het zijn standaard tips, maar wel erg belangrijk. Gelukkig zorgen de Cups voor een snel resultaat en dit zorgt ervoor dat je meer bent gemotiveerd om je voeding aan te passen. Ik kan wel vertellen wat je allemaal niet mag eten en drinken, maar volgens mij weet iedereen dat heel goed zelf en tenslotte leef je maar 1 keer! Af en toe een wijntje drinken en een bitterbal eten moet gewoon kunnen.

Huidverzorging

1: Neem af en toe een wisseldouche of eindig je douchebeurt door je koud af te spoelen. Dit shock effect bevordert de doorbloeding.

2: Scrub regelmatig je huid. Gebruik hiervoor een sisal handschoen en maak je eigen koffie scrub! 2 volle handen gemalen koffie, wat warm water toevoegen totdat je een stevig prutje hebt en masseer deze met ronddraaiende bewegingen in op een vochtige huid. Caffeine zit verwerkt in alle cellulite gels en cremes, op deze manier heb je het direct op je huid en zal het meehelpen je cellulite te verminderen. Niet vaker dan 1 keer per week gebruiken en gebruik het in de badkamer, anders ligt de koffie prut overal.

4: Heb je een favoriete cellulite gel of creme gebruik deze dan na een massage met de cups. Eerst natuurlijk de massage olie eraf spoelen. Voorkeur om dit voor het slapen gaan aan te brengen, dan kan je huid de hele nacht herstellen en de gel of creme goed zijn werk doen.

5: Gebruik voor overdag regelmatig een voedende bodylotion of gel. Een goed verzorgde huid ziet er sowieso altijd beter uit.

6: Bescherm je huid goed tegen de zon. Niet alleen is het risico op huidkanker aanwezig, je huid verslapt door teveel onbeschermd zonnen en je kunt er pigmentvlekken van krijgen.

Beweging

1: Probeer 2 keer in de week te sporten, minimaal 45 minuten

2: Pak wat vaker de trap ipv de lift

3: Als extra motivatie kun je een stappenteller of calorieen verbrander aanschaffen

4: Ga als het kan lopend boodschappen doen

5: Pak als het kan je fiets naar school of je werk

6: Kies een sportschool uit waar vriendinnen van je sporten, samen motiveer je elkaar

© 2012 - 2022 Cellulite Cups | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel