Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn de medewerkers van Cellulite-Cups. We heten je van harte welkom op onze site. Met trots bieden wij de Cellulite Cups aan via internet en zijn wij door persoonlijke ervaringen overtuigd van het resultaat.

demonstratieladiesnightjpg.jpg

Je mag ons altijd vragen stellen over het product. Wij zijn per mail bereikbaar en beloven binnen 2 werkdagen te reageren op je mail.

Stuur je vraag naar: info@cellulite-cups.com

Wij hebben het volste vertrouwen in de werking van de Cellulite Cups! Ook wij hadden last van cellulite en hebben al van alles geprobeerd om er vanaf te komen.

Dure salonbehandelingen, diverse gels en cremes, veel sporten, voeding aanpassen, geen alcohol. Allemaal met geen of weinig resultaat. In China maken ze al veel langer gebruik van de Cups, niet alleen om de huid te verbeteren en van de cellulite af te komen maar ook om de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen kwijt te raken.

Wij zijn de enige in Nederland die de originele Cups aanbieden. Gemaakt van duurzame siliconen en speciaal geimporteerd uit China. Wij hebben dagelijks contact met onze distributeur in China om onze voorraad bij te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. 

 

 

 

 

kvk:55307663 btw:NL001435423B17 email: info@cellulite-cups.com

© 2012 - 2022 Cellulite Cups | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel