Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Sophie,

  Dank je wel voor je bericht.

  Het maakt op zich niet uit of je voor of na het sporten gaat cuppen.

  Je lichaam zal de vrijgekomen afvalstoffen toch wel gaan afvoeren via je plas en/of zweet.

  Kijk anders wat je zelf makkelijk vindt en of je een massage olie gebruikt die je op je huid kan laten zitten of weer moet afspoelen.

  Als het laatste het geval is zou ik gaan cuppen na het sporten.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Sophie
  Kun jen het beste voor of na het sporten cuppen? Of maakt dat niet uit?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Katharina,

  Dank je wel voor je bericht.

  Wat vervelend dat je door je slechte doorbloeding zoveel last hebt van cellulite. Gelukkig kan je nu thuis aan de slag, heel goed dat je gelijk gaat beginnen.

  Wij hebben op onze site een kort instructie filmpje staan.

  Het gebruik gaat op den duur steeds makkelijker worden en je huid zal ook gaan wennen aan de pittige bindweefsel techniek. Er zijn niet specifieke technieken, van onder naar boven of van links naar rechts zijn het makkelijkste.

  Gebruik veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden en als het echt te pijn doet in het begin kan je ervoor kiezen de cup iets minder vacuüm op je huid te zetten.

  Alle vrijgekomen afvalstoffen zullen herkend worden door je nieren en je lichaam zal deze dan gaan afscheiden.

  Er zit een kaartje bij met een beknopte gebruiksaanwijzing, maar mocht je vragen hebben over het gebruik dan kan je mij altijd een email sturen.

  Groetjes en een hele fijne avond.

  Cellulite Cups
 • Geplaatst door Katharina
  Hi!

  Ik heb vandaag de cups aangekocht, ze worden morgen geleverd en zal er meteen mee beginnen. Ik sukkel al jaren met cellulitis tot en met de enkels door mijn slechte doorbloeding
  Had een paar jaar geleden een cupping-behandeling gedaan, meerdere sessies, en je voelt het verschil inderdaad. Niet de meest aangename massage, inderdaad
  Raden jullie bepaalde technieken aan of zijn er video's terug te vinden om te kunnen gebruiken als techniek?

  Groetjes,


  Katharina
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Desiree,

  Dank je wel voor je bericht.

  Wat vervelend dat je veel last hebt van striae. Je hoeft je juist geen zorgen te maken dat het met cuppen erger gaat worden, het is zelfs zo dat het minder gaat worden door het cuppen.

  Je geeft jezelf een pittige bindweefselmassage met onze cups, je masseert alle verklevingen los en je verbetert op deze manier de doorbloeding van je huid. Je huid zal zachter gaan aanvoelen en je striae gaat minder worden.

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Desiree
  Ik zou graag willen beginnen met cuppen, maar heb veel last van staie. Op mijn heupen en knie holtes. Is het beter om deze gebieden niet te cuppen? Ik ben erg bang dat ik het met cuppen alleen maar erger maak.
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Ingrid,

  Dank je wel voor je bericht.

  Als de blauwe plekken echt heel pijnlijk aanvoelen dan is het beter even wat meer rust te nemen en bijvoorbeeld wat Arniflor gel van VSM erop te smeren voordat je gaat slapen. Deze gel zorgt ervoor dat blauwe plekken sneller verdwijnen.

  Zijn de plekken niet te gevoelig dan is het geen probleem om na 2 dagen rust weer te gaan cuppen, je kan er ook voor kiezen de cup wat minder vacuüm op je huid te zetten. Gebruik veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden.

  Sommige dames krijgen sneller blauwe plekken dan de ander, het is juist een goed teken dat je blauwe plekken hebt gekregen. Dan komen de verklevingen goed los!

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door ingrid
  ik ben begonnen met cuppen, nu zien mijn benen erg blauw moet ik wachten tot het weg is of gewoon na 2 dagen weer cuppen.
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Willeke,

  Dank je wel voor je bericht.

  Je mag de cups zeker onder de douche gebruiken, geen probleem!

  Als je inderdaad een goede doucheolie gebruikt en de cup dan ook makkelijk over je huid kan glijden is dat top!

  Groetjes en alvast een fijne avond,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Willeke
  Hallo,

  Ik ben benieuwd of je cups ook onder de douche mag gebruiken. Ik heb het al een paar gedaan en het gaat prima. Dan smeer ik me in met douche gel en dan ga ik masseren. (Uiteraard niet onder de straal, want spoelt de douchegel weg en wordt het pijnlijker) Of adviseren jullie dat ik dat niet moet doen? Alvast bedankt. Mvg Willeke Verstegen
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Moniek,

  Dank je wel voor je bericht.

  Om er voor te zorgen dat je huid weer wat strakker gaat worden is het hebben van sterke (been/bil) spieren een must. Je huid en spieren zijn namelijk met elkaar verbonden.

  Wat je zelf al aangeeft is het trekken aan de cup niet verstandig. Verder is het belangrijk om een goed vochtbalans te hebben, dus veel water drinken.

  Door het cuppen verbeter je de doorbloeding van je huid en maak je extra collageen aan ( bindweefselmassage techniek ) het zal dus gaan helpen je huid te verbeteren.

  Mocht je je huid een extra boost willen geven dan is het innemen van collageen een zeer goede optie.

  Wij verkopen ook collageen gummies via onze andere site: www.collageen-gummies.com


  Hoop dat ik hiermee je vraag heb kunnen beantwoorden.

  Groetjes en een fijne avond,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Moniek
  Hi, is het wel verstandig als je de benen gaat cuppen wanneer je een beetje last hebt van een slappe huid? De huid wordt namelijk een stukje omhoog getrokken in de cup. Sowieso moet je natuurlijk niet aan de cup gaan trekken maar vraag me af of de huid door het cuppen niet nog slapper gaat worden.

  Ciao!
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Jeanine,

  Dank je wel voor je bericht.

  Als je voldoende water drinkt voor het cuppen en na het cuppen zullen de vrijgekomen afvalstoffen via je blaas je lichaam verlaten. Drink een groot glas voor het cuppen en 2 grote glazen vlak erna.

  Probeer de massage van je benen/billen zo te plannen dat er voldoende tijd zit tussen je borstvoeding momenten, dan zit je sowieso goed.

  3 keer per week 10 minuten per been/bil is voldoende om snel resultaat te zien, vaker mag maar is niet nodig.

  In het begin krijgen alle dames blauwe plekken, je lichaam moet wennen aan de pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft met de cups. Deze blauwe plekken worden op den duur minder.

  Je kan van VSM Arniflor gel gebruiken op je blauwe plekken, deze zullen dan veel sneller verdwijnen.

  Groetjes en een heel fijn weekend! Cellulite Cups
 • Geplaatst door Jeanine
  Ik zou graag willen beginnen met guppen van boven benen en billen. Ik heb gigantisch gauw blauwe plekken. Is het zeker dat deze weg trekken na de tijd?!
  En ik lees over dat de afvalstoffen hun weg eruit moeten vinden... Mag dit dan wel tijdens borstvoeding? Klinkt misschien stom maar ik mag bijv niet teveel afvallen omdat de afvalstoffen dan in de melk komen 😅.

  Groetjes
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Ingrid,

  Dank je wel voor je bericht.

  De kleinste cup gebruik je om je gezicht een bindweefselmassage te geven. Dit kan je doen met massage olie, maar het beste is om een gezichtsserum te gebruiken.

  Cup je gezicht in de avond/vlak voor het slapen gaan. Dan heeft je huid de hele nacht de tijd om zich te herstellen en je nachtcreme kan extra goed zijn werk doen.

  De doorbloeding van je huid zal zich snel gaan verbeteren en je huid zal door middel van de bindweefselmassage ook extra collageen gaan aanmaken, deze zorgt weer voor jonger uitziende huid met een egalere teint.

  Als je je huid zo nu en dan gaat cuppen ( 1 a 2 keer per week, 5 minuten ) en je scrubt ook 1 keer per week je huid dan zullen de pigmentvlekjes en littekentjes zeker minder worden.

  Als het hele kleine rode adertjes zijn ( soort mini spinnenwebben ) is het geen probleem hierover heen te gaan cuppen. Het is vaak opgedroogd bloed wat nergens naar toe kan stromen. Dit heb je ooit eens gekregen van een blauwe plek of kneuzing.

  Door het cuppen raak je afvalstoffen kwijt en verbeter je de doorbloeding, drink wel voldoende water op een dag en zeker na het cuppen. Je lichaam wil de vrijgekomen afvalstoffen gaan afvoeren en dat gaat via je plas.

  Groetjes en alvast een heel fijn weekend gewenst,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Ingrid
  Hoi, hoe zit het met cuppen op je gezicht en pigmentvlekken? Ik heb namelijk wat pigmentvlekjes en wat donkere vlekjes van oude wondjes op mijn gezicht, gaan die met cuppen ook weg? En ik heb wat blauwe/ rode adertjes op mijn benen, gewoon vlakke adertjes, dus ze zijn niet verdikt ofzo. Mag ik hier gewoon overheen cuppen, en kunnen de adertjes hier ook minder van worden? Groetjes Ingrid
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Lisette,

  Dank je wel voor je bericht.

  Op zich is het geen probleem je billen te gaan cuppen als je tevens een manuele therapeut bezoekt. Je masseert het vlezige gedeelte van je billen en belast hierbij niet je bil spier.

  Natuurlijk is het altijd verstandig om dit aan te geven of anders te vragen aan je manuele therapeut. Je geeft je lichaam een stevige bindweefselmassage met onze cellulite cups, je doorbloeding zal verbeteren en je lichaam gaat de vrijgekomen afvalstoffen afvoeren. Dit kan zelfs helpen bij spierpijn of vermoeide spieren.

  Drink wel voldoende water ( 1,5 liter ) op een dag en vooral vlak na het cuppen.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Lisette
  Hoi.
  Ik zou graag willen beginnen met cuppen. Ik heb alleen een overbelaste spier in mijn bil, waarmee ik bij de manuele therapeut loop. Kan ik dan wel gaan cuppen?
  Groet,
  Lisette
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Anita,

  Dank je wel voor je bericht.

  Zo te lezen beweeg je voldoende en let je ook op je voeding. Helaas is het zo dat hoe slank of fit je ook bent je zelfs dan erge cellulite kunt krijgen.

  Dit kan genetisch bepaald zijn of toch deels aan je voeding liggen. Suikers zijn flinke boosdoeners! Drink je thee/koffie zonder suiker en blijf af van alle frisdranken en zogenaamde gezonde vruchtensappen ( ook light )

  Met onze cellulite cups geef je jezelf een pittige bindweefselmassage. Dit is echt de enige manier om alle verklevingen en de daarbij horende afvalstoffen kwijt te raken. Geef geen geld uit aan dure gels/cremes of pillen tegen cellulite.

  Deze gaan nooit werken omdat je cellulite veel dieper in je huid ligt dan waar deze producten kunnen komen. Wij hebben verschillende producten getest zonder een voldoende resultaat. Helemaal als je diepliggende cellulite hebt.

  In het begin zal je huid moeten wennen aan de bindweefselmassage techniek, deze is pittige en voor sommige zelfs pijnlijk. De eerste paar behandelingen zal je ook blauwe plekken krijgen. Maak je geen zorgen deze verdwijnen weer en zodra je lichaam wat meer is gewend aan de massage techniek krijg je geen blauwe plekken meer en doet het geen pijn meer.

  De meeste dames zien na 3 weken ( en dan 3 keer week 10 minuten cuppen per kant: been + bil ) al resultaat, terwijl anderen toch wat langer moeten door cuppen. Laat je dit niet demotiveren!
  Maak van je jezelf een voor-foto en na ongeveer 4 weken cuppen weer een foto. Zo heb je het beste vergelijkingsmateriaal.

  Drink voldoende water op een dag, vooral na het cuppen. Je lichaam zal de vrijgekomen afvalstoffen willen afvoeren. Gebruik je eigen favoriete massage olie en breng veel aan zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden.

  Heb je last van spataderen of heb je hier helaas aanleg voor, vraag dan eerst je huisarts om advies. Spataderen mag je nooit masseren, ga er daarom ruim omheen/langs tijdens het masseren.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Anita
  Hallo,

  Al enige tijd ben ik op zoek naar een werkende methode tegen cellulite. Helaas heb ik het heel heftig ondanks ik aardig beweeg en op mijn eten probeer te letten. Ik weeg plusmin 70 kg, ben 24 jaar en 1.72 lang. Ik ga een keer per week naar de sportschool voor cardio- krachttraining, ga geregeld met de fiets naar het werk (10 km heen en 10 terug) en rij 2x per week paard.
  Het cuppen lijkt een uitkomst, ergens vind ik het mega eng om te gaan proberen, ik ken de risico's niet.

  De motivatie dat het zich bewijst helpt maar de mogelijke resultaten (blauwe benen) schrikt mij enorm af

  Kunt u mij geruststellen met de mogelijke risico's of hoe ik het op kan bouwen of waar ik op moet letten?

  Alvast erg bedankt!
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Marian,

  Wauw! Wat fijn dat je bijna van je cellulite af bent, wel jammer dat het wat langer bij je heeft geduurd…maar goed dat je hebt volgehouden. Cupte je elke week of heb je even pauze genomen?

  De allerlaatste ‘ putjes ‘ kunnen inderdaad behoorlijk hardnekkig zijn. Met voldoende sporten ( vooral krachttraining ) kun je deze ook verminderen.

  Wat ook kan helpen is de allerkleinste of de een na kleinste cup vacuüm op het putje laten staan een aantal minuten totdat de huid warm en rood wordt en daarna pas de cup een beetje te bewegen/masseren over de huid.

  Hoop dat je ook snel bent verlost van je laatste cellulite.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Marian
  Hallo,

  Ik gebruik de cups al ruim 8 maanden en mijn cellulite is bijna geheel verdwenen! Nu vraag ik mij af hoe ik de laatste hardnekkige putjes nog weg kan krijgen. Hebben jullie hier nog tips voor?

  Groetjes Marian
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Beste An,

  Excuses voor de late reactie. We hadden het erg druk met beantwoorden van vragen de afgelopen periode.

  Het is zeker mogelijk de cups ook op de onderbenen te gebruiken. Het teveel aan vocht en eventuele verklevingen zullen dan ook daar minder worden/verdwijnen.

  Blij te lezen dat je al goede resultaten hebt met onze cups.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door An
  Hallo,

  Ik gebruik de Cubs op mijn bovenbenen en ben er zeer tevreden over. Nu heb ik dikker onderbenen met cellulite. Kan ik de cubs daar ook voor gebruiken en kan ik zo mijn onderbenen iets slanker krijgen.

  Groetjes, An
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Cindy,

  Dank je wel voor je bericht.

  Er zit een instructie kaartje bij je bestelling. Tevens staat er een instructie video op onze website: www.cellulite-cups.com
  De bewegingen die je zelf al noemt zijn helemaal goed. Je lichaam zal de vrijgekomen afvalstoffen herkennen en je nieren zal deze gaan afvoeren.

  Wij gebruiken zelf al heel lang de massage olie met eucalyptus van het Kruidvat, speciale cellulite-massage olie mag je natuurlijk ook gebruiken alleen is deze vaak erg kostbaar en werkt het niet beter dan een gewone massage olie.

  Voor de verschillende zones ( benen, billen, buik of je armen ) is de van onder naar boven of andersom een prima beweging, maar probeer voor jezelf uit welke jij het prettigst vindt. De afvalstoffen die vrijgekomen worden altijd afgevoerd.

  Groetjes en een heel fijn weekend gewenst,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Cindy
  Ik heb al veel gelezen over de cellutlite cups. Ik zou ze graag bestellen, maar ik vraag me af of er een instructie-boekje oid bijzit. Of wrijf je gewoon van links naar rechts en van beneden naar boven op je been? En maakt het uit welke olie je gebruikt? ik heb al over speciale cellulitis olie, kokosolie, olijfolie , ... gelezen.
  Het lijkt me dat je op de verschillende zones verschillende bewegingen moet maken.
  Bedankt voor je antwoord!

  Groetjes
  Cindy
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Angelique,

  Bedankt voor je bericht.

  Het kan helaas wel gebeuren dat je in het begin meer last zult krijgen van kleine gesprongen adertjes. Dit komt vooral omdat je je huid een pittige bindweefselmassage geeft met onze cups.

  Ook zal je de eerste paar keer cuppen flinke blauwe plekken krijgen. Misschien een idee om eerst even te overleggen met je huisarts?

  Is het wellicht een idee om alleen je billen en de rand net onder je bil te masseren of heb je juist alleen cellulite op je benen?
  Het klopt wat je hebt gelezen, spataderen mag je nooit masseren met onze cups. Wel mag je er ruim omheen masseren.
  Er zijn meer dames die kleine rode adertjes ( soort spinnewebjes ) hebben gekregen vlak na het cuppen, maar deze zijn op den duur weer verdwenen.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door angelique
  Hallo,

  Ik zou graag het cuppen proberen om cellulite te verminderen.
  Ik zit met één ongerustheid. Ik heb last van couperose aan mijn benen. Verschillende kleine gesprongen aders thv bovenbeen, en grotere gesprongen aders thv knieplooi.
  Het is niet veel, maar ik zou het toch niet graag erger maken.
  Ik heb een zeer gevoelige huid, en ik denk dat ik met het cuppen meer gesprongen adertjes kan krijgen. Klopt dit?
  Ik krijg snel gesprongen aders (bv. aan mijn gezicht ook).
  Ik las dat iemand met spataders niet aan cuppen mag doen.

  Alvast bedankt,
  groetjes
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Miranda,

  Je begint met 3 keer per week te cuppen, met een (of meer) dag rust ertussen. 5 a 10 minuten per zone is voldoende. Een zone is bijvoorbeeld je bil en achterkant van je been.
  Doe dit 4 weken en daarna nog 2 keer per week cuppen totdat je tevreden bent met je behaalde resultaat. Het verschilt per persoon, maar de meeste dames zien na 5 weken al duidelijke vermindering van de cellulite.

  Drink er verder voldoende water bij om de vrijgekomen afvalstoffen makkelijk af te kunnen voeren.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Miranda
  Ik wil ook beginnen maar hoe vaak mag je dit doen, dagelijks? en voor welke periode
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Linda,

  Heb je van jezelf ook een voor foto gemaakt? Dan heb je het beste vergelijkingsmateriaal, als je een foto maakt van je probleemzones en die naast elkaar houdt.

  Het is een zeer goed teken dat het masseren geen pijn meer doet en ook je cellulite niet. Probeer verder je spieren goed te trainen. Hoe sterker je spieren hoe strakker je huid ook zal zijn aangezien deze met elkaar verbonden zijn.

  Ik denk dat je je lichaam wel goed masseert, maar dat het helaas iets langer gaat duren voordat je het gewenste resultaat krijgt.

  Had je al lang cellulite en was deze erg zichtbaar? Wel volhouden hoor het cuppen, je bent al zo goed bezig.

  Misschien toch de cup wat meer vacuüm op je huid drukken en deze dan langzaam over je huid bewegen. Gebruik veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden en het je niet teveel moeite kost.

  Ik hoop dat je nog even doorzet en dat jij ook tevreden bent met het eindresultaat.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Kirsten,

  Dank je wel voor je bericht.

  Op zich mag je ( met een dag rust ) gewoon doorgaan met cuppen. Als het echt te pijnlijk is dan neem je een dag langer rust. Ook kun je ervoor kiezen de cup iets minder vacuum op je huid te zetten.

  Gebruik verder veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden. Aan de zijkant van je benen krijgt bijna iedereen snel blauwe plekken, dit omdat het daar minder ‘ vlezig ‘ is.
  De rand onder je bil ( een soort extra bil ) kan behoorlijk wat hebben en daar krijg je niet snel blauwe plekken terwijl iets daaronder ( achterkant van benen ) juist weer wel om dezelfde reden als de zijkant van je benen; het is daar minder ‘ vlezig ‘

  Het is niet gevaarlijk of schadelijk voor je huid om door te gaan met cuppen, drink voldoende water op een dag zodat je lichaam de vrijgekomen afvalstoffen makkelijk kan afvoeren.

  Groetjes en alvast een fijn weekend gewenst,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Kirsten
  Hoi,

  Ik heb gisteren voor het eerst gecupt en mijn been zit aan de zijkant en achterkant onder de blauwe plekken. Kan ik nu wel om de dag cuppen? Het is best pijnlijk momenteel.
 • Geplaatst door Linda
  Hoi,

  Inmiddels ben ik zo'n 5 weken verder en ik zie nog weinig verbetering.
  Wel merk ik dat mijn cellulite geen pijn meer doet, eerder deed het pijn als ik er bv op drukte of mezelf een stevige massage met de handen gaf.
  Ergens is er dus wel iets verbeterd maar cosmetisch gezien nog weinig
  Kan het zijn dat ik verkeerd masseer ofzo?

  Gr. Linda
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Linda,

  Dank je wel voor je bericht.

  Water drinken is sowieso heel erg belangrijk en goed voor je lichaam.

  Na een bindweefselmassage met de cups zal je lichaam de vrijgekomen afvalstoffen gaan afvoeren, door te gaan zweten en door te plassen.

  Als je veel afvalstoffen en verklevingen hebt in je lichaam zal deze naar extra water gaan vragen. Je lichaam zal zich vooral ook in de nacht gaan herstellen, dat je dan in de ochtend erge dorst hebt is een teken dat je veel afvalstoffen aan het kwijt raken bent.

  Heel goed dus!

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Linda
  Hoi,

  Ik ben ongeveer een week geleden met cuppen en ik drink veel voor en na die tijd.
  Na die tijd is ook bijna niet te vergeten want ik heb ontzettende dorst na het cuppen en vaak ook nog de ochtend erna. Is dit ook een normaal verschijnsel?

  Gr. Linda
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Celine,

  De meeste dames zitten onder de blauwe plekken, sommige hebben zelfs gehele blauwe billen en benen. Zie bijlage als voorbeeld. Sommige krijgen haast gen blauwe plekken, die hebben gewoon mazzel.
  Als ze niet te pijnlijk zijn dan kun je rustig doorgaan met cuppen. Goed dat je sowieso smeert met de Arniflor gel dat helpt het altijd.

  Na een aantal keren cuppen ( gemiddeld 8 keer ) zal je geen of in ieder geval minder blauwe plekken krijgen.
  Het blijft een pittige massage techniek, dus af en toe een blauwe plek hoort erbij. Maak je geen zorgen de blauwe plekken zijn verder niet schadelijk.

  Drink voldoende water na het cuppen zodat je lichaam de vrijgekomen afvalstoffen kan gaan afvoeren.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Celine
  Toch nog n vraagje met betrekking tot de blauwe plekken op de benen.
  Heb er best enorm veel gekregen na 2 dagen Cuppen. Ik smeer met de Arniflor gel maar blauwe plekker blijven bij mij altijd erg lang aanwezig. Met een dag of twee rust ertussen zijn ze nog niet weg maar kan ik dan gewoon eroverheen Cuppen na een dag of drie of worden de plekken dan opnieuw blauwer?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Celine,

  Dank je wel voor je bericht.

  Je kan je gezicht een bindweefselmassage geven met onze kleinste cup. In je gezicht kun je (gelukkig ) geen blauwe plekken krijgen.
  Daar is je gezicht te vlezig voor. Tevens gebruik je de cup ook maar 5 minuten en 2 keer per week.

  Gebruik een gezichtsserum of een vette nachtcreme op je gezicht tijdens de massage. Beweeg de cup van binnen naar buiten ( onder naar boven ) toe en volg de vormen van je gezicht.
  Je voorhoofd masseer je gewoon met een van links naar rechts of andersom beweging.

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Celine
  Ik las dat ieman de cupping ook voor het gezicht gebruikt, komen er dan geen blauwe plekken in het gezicht
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Vanessa,

  Dank je wel voor je bericht.

  Wat goed dat je gelijk aan de slag bent gegaan. Wat vervelend dat je dochter ook al wat last heeft van cellulite, het is helaas erfelijk bepaald. Goed plan om maar gelijk te beginnen met cuppen.

  Wij verstaan onder een zone bijvoorbeeld; de voorkant van je been, de binnenkant ( dan pak je ook al een stukje achterkant ) en het gebied rondom je knie ( mocht je daar cellulite hebben )
  Ook is de achterkant van je been, de rand onder je bil ( soort van extra bil ) en je gehele bil met je love handle een zone.

  10 minuten per zone is goed vol te houden en zorgt voor het snelste resultaat. Natuurlijk is 5 minuten of 8 minuten ook prima mocht je alle zones willen gaan behandelen.
  Je buik is voldoende om 5 minuten te masseren. Drink altijd voldoende water op een dag en zeker na het cuppen. Je lichaam moet de vrijgekomen afvalstoffen gaan afvoeren.

  Om ervoor te zorgen dat de cup er niet steeds afschiet, moet je lekker veel massage olie aanbrengen. Zet de cup stevig op je huid en beweeg hem dan langzaam over je huid. Niet omhoog trekken en al bijsturend/meebewegend met de vormen van je lichaam jezelf masseren. Je hebt de techniek zo onder de knie. Het kan iets te maken hebben met een wat lossere huid, als er ruimte tussen de cup en de huid komt plot deze inderdaad los. Probeer hem er iets meer vacuüm op te zetten en wat langzamer te bewegen.

  Groetjes en alvast een heel fijn weekend gewenst,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Vanessa
  De cups gisteren ontvangen. Onwijs veel lol al mee gehad met mijn dochter (9) die ook al wat cellulite heeft op haar billen en benen. Het is een moeder-dochter bonding thing geworden haha! Vraagje is een zone een voorkant bovenbeen bijvoorbeeld? In de salon had ik in het verleden een zone en dat waren beide bovenbenen voorkant, de achterkant was een andere zone. Net als love-handles, boven en onder buik en billen. Want 10 minuten op 1 voorkant bovenbeen is wel tijd-consumerend...Graag advies!

  Oh en de cups 'ploppen' wel vaak van mijn buik (en billen) af en dan is de vacuüm weg. Komt misschien door meer losse huid op mijn buik na het dragen van 4 kids? Ik ben wel heel slank en heb geen 'buikje' alleen iets ruimere huid). Hoe voorkom ik dat losschieten op mijn buik (en billen)?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Maud,

  Dank je wel voor je bericht.

  De eerste paar keer cuppen is inderdaad pijnlijk/zeer gevoelig. Dit verschilt per persoon, we hebben allemaal een andere pijngrens.
  Gebruik veel massage olie en druk de cup iets minder vacuum op je huid, beweeg dan de cup langzaam over je huid en trek de cup niet teveel omhoog.
  De pijn gaat na een aantal keer ( gemiddeld 6 keer ) cuppen minder worden, om van je hardnekkig cellulite af te komen moeten nou eenmaal de verklevingen los worden gemasseerd.
  Bouw het voor jezelf langzaam op, begin 2 keer per week met minimaal 1 dag rust eerst 2 minuten te cuppen.

  Hoe meer olie je gebruikt, hoe makkelijker de cup over je huid kan glijden.
  Het masseren zal altijd gevoelig blijven, maar dan krijg je wel het resultaat wat je wilt.

  Hoop dat je het toch gaat volhouden.

  Groetjes en een fijn zonnig weekend gewenst,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Maud
  Hoi hoi,

  Ik ben net begonnen met het cuppen maar het doet zo'n ongelooflijk veel pijn dat het mij niet lukt om dit al een minuut vol te houden. Wordt de pijn uiteindelijk minder en moet ik toch doorzetten of stoppen als het teveel pijn gaat doen?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Cindy,

  Dank je wel voor je bericht.

  Wat goed dat je ook je striae masseert met onze cups. Het kan heel goed zijn dat dit extra gevoelig is. Je kunt je striae zien als een soort littekens. tip: Je kan ze ook masseren met de cups en bio oil.
  De doorbloeding hiervan is erg slecht, het kan wat langer duren totdat ze wat minder blauw worden. De binnenkant van je benen masseren is eigenlijk bij iedereen erg gevoelig, de huid is hier wat dunner en er lopen veel aderen e.d. doorheen.

  Laat je huid gewoon even wennen aan de massage techniek en kijk het even aan. Mocht je echt helemaal bont en blauw zijn neem dan even een dag of 2 extra rust zodat je huid zich weer wat kan herstellen.
  Meestal na een keer of 6 cuppen ga je minder blauw worden. Je kunt als ondersteuning Arniflor eerste hulp gel van VSM gebruiken. Deze gel zorgt ervoor dat de blauwe plekken sneller verdwijnen.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Cindy
  Hai,

  Ik gebruik sinds kort de cups voor mijn benen / billen. Ik heb ook wat straie plekken op m'n benen die ik ook behandel hiermee. Na de eerste keer cuppen op die zones worden die strepen best blauw en gevoelig de eerste 2 dagen erna vooral de binnenkant benen. Na hoe lang wordt het minder blauw en blijft dit of verminderd dat na een aantal keer cuppen? Kan je gewoon doorgaan met cuppen als het nog blauw is, of wachten totdat het weg is?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Marjolein,

  Dank je wel voor je bericht.

  Als je op een gegeven moment tevreden bent met je behaalde resultaat ga je gewoon lekker genieten van de zomer.
  Daarna is het belangrijk om 1 keer per week en anders 1 keer per 2 weken even een paar minuten (bijvoorbeeld 5) te gaan cuppen.

  Als je stopt dan komt je cellulite langzaam weer terug. Ons test team kreeg na 3 maanden niet cuppen weer wat lichte cellulite.

  Helaas is het proces ( de vetcellen die verouderen en wegzakken in de huid en de verharde/verdikte vetcellen ) niet te stoppen met je voeding aan te passen of meer te gaan sporten.
  Dus gewoon lekker genieten van de zomer en straks in de winter het bijhouden.

  Gebruik lekker veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden, beweeg hem langzaam over je huid en geef een lichte tegendruk.
  De pijn gaat na een paar keer ( gemiddeld 7 keer ) minder worden, maar het zal altijd gevoelig blijven.
  Verschilt ook per persoon en vooral de zijkant en de binnenkant van je benen zijn erg gevoelig. Dit omdat je huid daar dunner is en je minder ‘ vlees ‘ hebt zitten daar.

  Je krijgt het cuppen snel onder de knie en je zult ook snel resultaat zien, dat geeft je ook de motivatie om door te zetten.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Maxime,

  Dank je wel voor je bericht.

  In het begin horen de blauwe plekken er helaas bij. De 1 krijgt wat sneller blauwe plekken dan de ander.
  De blauwe plekken worden minder als je huid wat meer is gewent aan de pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft met de cups.
  Het kan bij sommige dames zo zijn dat de cellulite ( de hobbels en bobbels ) in het begin erger gaat lijken. Je maakt een klein beetje ruimte tussen de huid, de cellen en je verklevingen die zitten in je vet/huid/spieren.

  Je huid zal zich op den duur weer gaan herstellen en ook dit aanzicht gaat minder worden.
  Als de massage echt te pijnlijk is neem dan even een dag extra rust tussen de massages door zodat je huid ook weer tot rust kan komen.
  Drink verder voldoende water na het cuppen om de vrijgekomen afvalstoffen kwijt te raken.

  Heb je ook een voor-foto gemaakt van je probleem zone? Dan heb je het beste vergelijkingsmateriaal.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door marjolein
  Wat ik me afvraag, als je eenmaal soort van tevreden bent, moet je het dan blijven onderhouden of wat? Kun je dan overgaan tot minderen? Ik doe nu om de dag mijn bovenbenen en billen, echt vreselijk pijnlijk vind ik. Heb het dan ook maar pas 3 x gedaan hoor, maar jeetje wat gevoelig. Vooral zijkant van benen vind ik erg gevoelig terwijl daar niet perse meeste last van celulitus heb. Ik vind het een lastige klus, maar hoop uiteraard wel op goede resultaten. Het is uiteraard snel zomer...............
 • Geplaatst door Maxime
  Ik heb me benen nu twee keer gemasseerd met de cups maar zijn na behandeling blauw en nog meer bobbels gekomen ipv minder trekt dit nog weg ik heb geen erge cellulitis maar nu ineens erg veel dikke bobbels en blauwe plekken gekregen hierdoor hoop wel dat glad trekt nu ziet Het er veel erger uit dan ervoor en is ook erg pijnlijk
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 12-03-2019 - Hi Sophie,

  Dank je wel voor je bericht.

  Het maakt op zich...  lees meer
 • 11-03-2019 - Kun jen het beste voor of na het sporten cuppen?...  lees meer
 • 08-03-2019 - Hi Katharina,

  Dank je wel voor je bericht.

  Wat vervelend dat je...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2019 Cellulite Cups | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.