Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Let,

  Dank je wel voor je bericht.

  De achterkant van je benen en billen kan je masseren staand voor de spiegel of liggend op de bank/bed.

  Staand voor de spiegel en draai dan iets in met je hoofd/bovenlichaam om de achterkant beter te zien. Voldoende massage olie aanbrengen zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden.

  Liggend op de bank/bed. Eerst een badlaken voor de massageolie neerleggen. Dan een zijwaartse lighouding aannemen en het been/je bil die je wilt masseren strek je dan.

  Zelf vind ik staand voor de spiegel het makkelijkst.

  Hoop dat het zo gaat lukken.

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Leontien
  Ik ben trouwens nu bijna 3 weken bezig met mijn boven benen. De pijn word steeds minder en ik zie ook al resultaat. Joepie!
 • Geplaatst door Let
  Hoe doen jullie de achterkant van de benen en de billen?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Cynthia,

  Dank je wel voor je bericht.

  Het verschilt heel erg per persoon. Je kan van VSM de Arnica gel in de avond smeren op je blauwe plekken. Deze zullen dan sneller weggaan.

  De blauwe plekken gaan sowieso minder worden. Het is juist een goed teken dat je ze hebt. Om van je cellulite af te komen is een pittige bindweefselmassage het enige wat echt helpt.

  Kan me goed indenken dat je niet wekenlang met blauwe plekken wilt rondlopen, misschien eerst even 2 keer per week gaan cuppen en kijken of ze dan minder worden?

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Cynthia
  Hallo
  Ik doe nu ruim 2 weken 3x per week 10 min. mijn boven benen cuppen. Mijn benen zijn nog steeds bont en blauw. Na hoelang wordt dat minder. Misschien had ik beter in de winter moeten beginnen 🙈. Mvg
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Koos,

  De kleinste cup kan je heel goed gebruiken voor je gezicht.

  5 minuten is zeker voldoende, 2 keer per week raden wij aan met 2 dagen rust er tussen. De huid van je gezicht is veel gevoeliger dan van je benen. Deze heeft meer tijd nodig om te herstellen.

  In de avond, vlak voor het slapen gaan, is de beste tijd om je gezicht een bindweefselmassage te geven.

  Je huid maakt namelijk tijdens de nachtrust nieuwe cellen aan. In combinatie met de bindweefselmassage die je jezelf geeft is dit een perfecte combinatie.

  Reinig je gezicht daarna goed en breng een voedende nachtcreme aan.

  De rode vlekjes/rode huid trekken weer weg. Je huid moet er nog aan wennen.

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Koos
  Hallo,

  Je kunt de kleinste cup ook gebruiken voor je gezicht toch? Ik heb dit nou 2x gedaan me gezicht is erg rood geworden en kreeg rode vlekjes op me wangen wat pas na 3 dagen wegging. Heb het nou ipv 10min 5min gebruikt heb nou wel minder rode vlekjes. Kan je dit ook 3x per week gebruiken voor je gezicht net zoals je benen etc... En is 5min voldoende dan
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Annetje,

  Dank je wel voor je bericht.

  Het is ook echt een pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft. Knap dat je het gelijk de eerste keer al 10 minuten hebt volgehouden!

  Rode benen is een goed teken, de doorbloeding is flink geactiveerd. Drink na het cuppen een groot glas water zodat je lichaam de vrijgekomen afvalstoffen kan gaan afvoeren.

  Misschien komen de blauwe plekken nog. Dit verschilt per persoon. Sommige dames krijgen kleine blauwe stipjes op de plekken waar de verklevingen ( cellulite ) zit en andere hebben gehele blauwe benen.

  Jij bent iemand die dan niet snel blauwe plekken krijgt. Zeker geen slecht teken. De cups doen hun werk. Warme en rode benen is een goed teken. Het beurse gevoel hoort er bij.

  Na een aantal keren cuppen is je huid al wat meer gewend aan de pittige bindweefselmassage.

  Heb je voor jezelf ook een goede foto gemaakt van je probleem zones? Maak dan na ongeveer 4 weken cuppen weer een foto, dan heb je voor jezelf het beste vergelijkingsmateriaal.

  3 keer per week cuppen met een dag rust er tussen is ruim voldoende om snel resultaat te zien.

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Marion,

  Dank je wel voor je bericht.

  Mag ik vragen wat voor massage olie je gebruikt? Mocht je gebruik maken van een huidolie dan zal deze sneller in je huid trekken, dan is de cup inderdaad zwaarder om te bewegen.

  Massage olie blijft op de huid ‘ liggen ‘ de cup glijdt dan ook makkelijker over je huid overheen. Kruidvat massage olie met eucalyptus is goede en vooral betaalbare massage olie.

  Mocht je wel massage olie gebruiken en het cuppen is alsnog lastig kan je er voor kiezen de cup iets minder vacuum op je huid te zetten. Niet trekken aan de cup, maar langzaam meegaan in de beweging.

  Sowieso moet je huid en ook jij wennen aan de massage techniek. Geef het even tijd.

  Laat je mij weten of het nu beter gaat?

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Annetje
  Ik heb nu 1 keer gecupt. Tien minuten per bovenbeen. Het was best op mijn tanden bijten en na tien minuten was ik er ook echt klaar mee. Mijn benen waren flink rood. Ik krijg alleen geen blauwe plekken. Is dat een slecht teken? Ik heb na de behandeling direct een koude handdoek op mijn benen gelegd en ze daarna ingesmeerd met zalf tegen blauwe plekken. Mijn benen voelen nog wel een beetje beurs. Ik heb een kleine cup gebruikt om mee te starten.
 • Geplaatst door Marion
  Ik ben nu 2 weken bezig, maar ik vind het bewegen van de cups behoorlijk lastig. De cups zuigen zich op de boven benen dusdanig vacuüm, dat er weinig beweging in te krijgen is. Ondanks het gebruik van de olie. Hoe is dit op te lossen?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Vivian,

  Bedankt voor je bericht.

  Als je op een gegeven moment van je cellulite af bent door het cuppen dan komt het na een aantal maanden weer langzaam terug. Verschilt ook per persoon, geen lichaam is hetzelfde.

  Het ontstaan van cellulite is een ongoing process. Gezonde vetcellen die ‘ afsterven ‘ en verharden waardoor het zichtbaar gaat worden. Het is nog steeds onduidelijk wat nou de veroorzakers zijn: erfelijkheid, stress, hormonen, suikers, verkeerde vetten.

  Als onderhoud raden we aan af en toe nog even te gaan cuppen en vlak voor de zomer wat vaker. Verder voldoende water drinken en zorgen dat je lichaam sterk blijft door te sporten.

  Sterke spieren zorgen ook voor een strakkere huid doordat deze me elkaar verbonden zijn.

  Doordat je jezelf een pittige bindweefselmassage geeft en je huid en de verkleefde cellen los masseert kan het zo zijn dat je cellulite in het begin erger lijkt te worden.

  Maak je geen zorgen je huid zal zich snel herstellen, mits jij die af en toe rust geeft. Elke dag cuppen is namelijk niet nodig om een mooi resultaat te krijgen.

  Als je een goed resultaat hebt gekregen zou het zonde zijn dit weer terug te laten komen, vandaar af en toe blijven cuppen.

  Verder is een verzorgde body creme of butter een must voor je huid, met cacao of vitamine e.

  Groetjes en een fijne zondag,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Vivian
  Hi,

  Ik wil ook gaan beginnen met cuppen maar vraag mij af of dit iets is dat je altijd moet blijven doen om het resultaat te behouden? Als je stopt met cuppen komt het dan weer terug? En heb je het risico dat als je stopt met cuppen de cellulite erger terug komt?

  Dank!
  Vivian
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Sam,

  Dank je wel voor je bericht.

  3 keer per week 5 minuten je buik masseren met onze Cellulite Cups is voldoende. Neem er sowieso een dag rust tussen, je huid kan dan herstellen van de pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft.

  Langzaam rondjes draaien om je navel is goed en boven de navel heen en weer bewegen en dan onder de navel heen en bewegen is goed. Gewoon even proberen wat handig is voor jou.

  Staand voor een spiegel is het handigst, omdat je dan goed kan ziet wat je doet en kan zien of je huid rood gaat worden. Drink voldoende water na het cuppen.

  Gebruik veel massageolie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden.

  Een plattere buik krijgen betekend dat je ook aan je buikspieren moet gaan werken. De cups helpen je huid strakker en egaler te maken, maar het beste resultaat bereik je om ook je buikspieren te trainen.

  Misschien is ons nieuwe product: www.collageen-gummies.com ook wel iets voor jou? Collageen zorgt ervoor dat je huid jonger/strakker/gezonder blijft en zorgt tevens voor gezond haar en sterke nagels.

  Hoop dat ik hiermee je vraag hebt beantwoord.

  Groetjes en een heel fijn weekend gewenst.

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Sam
  Hi ,

  Ik wil nu ook beginnen met cuppen maar dan coor mijn buik. Ik wil een platte buik krijgen en strakkere huid. Hoevaak in de week moet ik cuppen. En hoe gebruik ik de cups? Moet ik rondjes gaan maken of van beneden naar boven cuppen..

  Alvast bedankt

  Groetjes
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Marion,

  Dank je wel voor je bericht.

  Dit is inderdaad waar, niet bij iedereen is dit het geval.

  Je lichaam moet in het begin wennen aan de pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft met cuppen.

  Vandaar de blauwe plekken in het begin en inderdaad lijkt het alsof je cellulite eerst erger gaat worden.

  Door voldoende water te drinken en 1 dag rust te nemen tussen het cuppen door herstelt je huid zich weer.

  Groetjes,

  Cellulite Cups
 • Geplaatst door Marion
  Hoi,

  Is het een feit of fabel dat als je cupt je cellulitis eerst heftiger lijkt te worden omdat het bindweefsel losser komt en daarna strakker?

  Groetjes
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Annabel,

  Dank je wel voor je bericht.

  Om de dag cuppen is voldoende.

  5 a 10 minuten per zone is ook voldoende om resultaat te behalen. Je mag natuurlijk langer cuppen, maar ik kan me indenken dat je er ook niet teveel tijd aan kwijt wilt zijn.

  zone: achterkant been en je bil, 5 minuten per kant.
  zone: per kuit 5 minuten

  Gebruik veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden. De eucalyptus massage olie van het Kruidvat is een goede en ook betaalbaar.

  Verder is het belangrijk veel water te drinken na het cuppen. Je lichaam gaat de vrijgekomen afvalstoffen afvoeren.

  Als toevoeging is 1 a 2 keer per week je huid scrubben met een sisal handschoen erg goed en eindig altijd met koud afspoelen na het douchen. Dit geeft je doorbloeding een extra boost.

  Geef je lichaam tijd om te wennen aan de pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft met de cups en beweeg de cups rustig over je huid.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Annabel
  Hi!

  Ik heb erg veel last van cellulitis op mijn kuiten, benen en billen. Hoeveel minuten raden jullie aan dat ik deze probleemzones steeds in totaal cup? En is om de dag cuppen het meest aan te raden om het beste resultaat te behalen?

  Groetjes,
  Annabel
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Maartje-Marie,

  Dank je wel voor je bericht.

  Mits je voldoende water drinkt per dag en wat extra na het cuppen dan is het geen probleem door te gaan met cuppen tijdens je zwangerschap.

  Je nieren zullen de vrijgekomen afvalstoffen afvoeren ( via je plas ) en je zweet een deel van je vrijgekomen afvalstoffen uit je lichaam.

  Neem wel een dag of anders 2 dagen rust tijdens het cuppen, je lichaam moet goed kunnen herstellen van de bindweefselmassage die je jezelf geeft met cuppen.

  Overleg het voor de zekerheid met je verloskundige.

  Groetjes en een fijne dag,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Maartje
  Hoi! Kan je doorgaan met cuppen tijdens je zwangerschap of is het verstandiger hier de eerste 12 weken mee te wachten ivm de afvalstoppen die vrijkomen?

  Groet,
  Maartje Marie
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Linda,

  Dank je wel voor je bericht.

  2 tot 3 keer per week cuppen is voldoende om een goed resultaat te behalen. Neem er 1 dag rust tussen en drink ook voldoende water na het cuppen.

  De meeste dames zien hun huid verbeteren na ongeveer 5 weken cuppen. Dit verschilt natuurlijk per persoon.

  Maak van jezelf een foto van je probleemzones en dan maak je na ongeveer 3 weken cuppen weer een foto van de dezelfde zone.

  Dan heb je het beste vergelijkingsmateriaal.

  Groetjes en een fijn weekend.

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Linda
  Hoii!

  Moeten er rust dagen zitten tussen het cuppen? Hoeveel dagen per week cuppen raad u aan?

  Groetjes!
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Mirthe,

  Als je de cups af en toe afspoelt met lauw warm water gaan ze heel lang mee. Eigenlijk koop je 1 keer een setje cups en heb je geen nieuwe nodig. De vacuum kracht blijft hetzelfde. De cups kunnen door de jaren heen wel wat geel van kleur worden.

  Groetjes Celulite-Cups
 • Geplaatst door Mirthe
  Hoe lang gaan de cups mee? Moet je ze op een gegeven moment ook vervangen?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Lisette,

  Dank je wel voor je bericht.

  Je mag ook zeker je keizersnede masseren met een cup. De kleinste of 1 na kleinste is dan het beste.

  Mocht je Bio Oil hebben dan kan je die goed gebruiken als massage olie. Die hoef je er daarna ook niet af te spoelen maar laat je goed intrekken op het litteken.

  Het enige wat belangrijk is dat het litteken al goed gesloten is ( ouder litteken )

  Zet de cup licht vacuüm op de huid en beweeg deze van links naar recht of rechts naar links. Kleine ronddraaiende bewegingen is ook goed.

  Dit hoeft niet met een snel tempo en of druk te geven op de huid.

  Drink na het cuppen voldoende water, er zullen namelijk ook afvalstoffen vrijkomen van het littekenweefsel.

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Ellen
  Dank voor je reactie.

  Mijn huid begint nu al te wennen, merkte gisteravond al dat het cuppen veel minder pijn doet. Hopelijk betekent dit dat de huidverkleving al begint te verminderen.

  De VSM arniflor gebruik ik idd al, maar bedankt voor de tip. Ik zal de Kruidvat massage olie ook proberen.

  Ben erg benieuwd naar de resultaten!

  Vriendelijke groet,
  Ellen
 • Geplaatst door lisette
  Goedenavond,

  Ik heb vorige week de cups binnengekregen. Ik zag dat het ook op littekens gebruikt mag worden. Geldt dit ook voor een keizersnede litteken?

  Groet,

  Lisette
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Ellen,

  Dank je wel voor je bericht.

  De eerste paar keer cuppen is ook pijnlijk. Je huid moet wennen aan de pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft met de cups.

  Gebruik voldoende massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden. De massage olie van het Kruidvat met eucalyptus is een fijne en is ook betaalbaar.

  Je bent heel erg goed bezig, maar als je benen/billen non-stop blauw blijven en je ook van de zomer wilt genieten ;-) moet je inderdaad even wat langer rust nemen.

  Neem dan 3 dagen rust en smeer je blauwe plekken in met een dun laagje VSM Arniflor gel. Voor het slapen gaan is het beste moment omdat je huid dan de hele nacht goed tot rust kan komen.

  De Arniflor gel van VSM zorgt ervoor dat je blauwe plekken sneller verdwijnen.

  De blauwe plekken worden sowieso op den duur echt minder, je huid zal wennen aan de massagetechniek en de verklevingen worden ook minder.

  Drink ook voldoende water na het cuppen zodat je lichaam de vrijgekomen afvalstoffen makkelijk kan afvoeren.

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Ellen
  Ik ben vorige week begonnen met cuppen van mijn bovenbenen (wat pijnlijk zeg). Vandaag voor de derde keer. Ik heb telkens 2 dagen rust gehouden. Nu is het zo dat mijn blauwe plekken niet de kans krijgen om weg te gaan. Elke keer wanneer ze een beetje beginnen weg te trekken, wordt het weer erger, omdat de volgende behandeling is geweest. Of moet ik eerst wachten totdat de blauwe plekken weg zijn, voordat ik weer opnieuw cup?
  Ben bang dat ik anders de hele zomer met blauwe benen moet rondlopen?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Sophie,

  Dank je wel voor je bericht.

  Het maakt op zich niet uit of je voor of na het sporten gaat cuppen.

  Je lichaam zal de vrijgekomen afvalstoffen toch wel gaan afvoeren via je plas en/of zweet.

  Kijk anders wat je zelf makkelijk vindt en of je een massage olie gebruikt die je op je huid kan laten zitten of weer moet afspoelen.

  Als het laatste het geval is zou ik gaan cuppen na het sporten.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Sophie
  Kun jen het beste voor of na het sporten cuppen? Of maakt dat niet uit?
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Katharina,

  Dank je wel voor je bericht.

  Wat vervelend dat je door je slechte doorbloeding zoveel last hebt van cellulite. Gelukkig kan je nu thuis aan de slag, heel goed dat je gelijk gaat beginnen.

  Wij hebben op onze site een kort instructie filmpje staan.

  Het gebruik gaat op den duur steeds makkelijker worden en je huid zal ook gaan wennen aan de pittige bindweefsel techniek. Er zijn niet specifieke technieken, van onder naar boven of van links naar rechts zijn het makkelijkste.

  Gebruik veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden en als het echt te pijn doet in het begin kan je ervoor kiezen de cup iets minder vacuüm op je huid te zetten.

  Alle vrijgekomen afvalstoffen zullen herkend worden door je nieren en je lichaam zal deze dan gaan afscheiden.

  Er zit een kaartje bij met een beknopte gebruiksaanwijzing, maar mocht je vragen hebben over het gebruik dan kan je mij altijd een email sturen.

  Groetjes en een hele fijne avond.

  Cellulite Cups
 • Geplaatst door Katharina
  Hi!

  Ik heb vandaag de cups aangekocht, ze worden morgen geleverd en zal er meteen mee beginnen. Ik sukkel al jaren met cellulitis tot en met de enkels door mijn slechte doorbloeding
  Had een paar jaar geleden een cupping-behandeling gedaan, meerdere sessies, en je voelt het verschil inderdaad. Niet de meest aangename massage, inderdaad
  Raden jullie bepaalde technieken aan of zijn er video's terug te vinden om te kunnen gebruiken als techniek?

  Groetjes,


  Katharina
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Desiree,

  Dank je wel voor je bericht.

  Wat vervelend dat je veel last hebt van striae. Je hoeft je juist geen zorgen te maken dat het met cuppen erger gaat worden, het is zelfs zo dat het minder gaat worden door het cuppen.

  Je geeft jezelf een pittige bindweefselmassage met onze cups, je masseert alle verklevingen los en je verbetert op deze manier de doorbloeding van je huid. Je huid zal zachter gaan aanvoelen en je striae gaat minder worden.

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Desiree
  Ik zou graag willen beginnen met cuppen, maar heb veel last van staie. Op mijn heupen en knie holtes. Is het beter om deze gebieden niet te cuppen? Ik ben erg bang dat ik het met cuppen alleen maar erger maak.
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Ingrid,

  Dank je wel voor je bericht.

  Als de blauwe plekken echt heel pijnlijk aanvoelen dan is het beter even wat meer rust te nemen en bijvoorbeeld wat Arniflor gel van VSM erop te smeren voordat je gaat slapen. Deze gel zorgt ervoor dat blauwe plekken sneller verdwijnen.

  Zijn de plekken niet te gevoelig dan is het geen probleem om na 2 dagen rust weer te gaan cuppen, je kan er ook voor kiezen de cup wat minder vacuüm op je huid te zetten. Gebruik veel massage olie zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden.

  Sommige dames krijgen sneller blauwe plekken dan de ander, het is juist een goed teken dat je blauwe plekken hebt gekregen. Dan komen de verklevingen goed los!

  Groetjes,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door ingrid
  ik ben begonnen met cuppen, nu zien mijn benen erg blauw moet ik wachten tot het weg is of gewoon na 2 dagen weer cuppen.
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Willeke,

  Dank je wel voor je bericht.

  Je mag de cups zeker onder de douche gebruiken, geen probleem!

  Als je inderdaad een goede doucheolie gebruikt en de cup dan ook makkelijk over je huid kan glijden is dat top!

  Groetjes en alvast een fijne avond,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Willeke
  Hallo,

  Ik ben benieuwd of je cups ook onder de douche mag gebruiken. Ik heb het al een paar gedaan en het gaat prima. Dan smeer ik me in met douche gel en dan ga ik masseren. (Uiteraard niet onder de straal, want spoelt de douchegel weg en wordt het pijnlijker) Of adviseren jullie dat ik dat niet moet doen? Alvast bedankt. Mvg Willeke Verstegen
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Moniek,

  Dank je wel voor je bericht.

  Om er voor te zorgen dat je huid weer wat strakker gaat worden is het hebben van sterke (been/bil) spieren een must. Je huid en spieren zijn namelijk met elkaar verbonden.

  Wat je zelf al aangeeft is het trekken aan de cup niet verstandig. Verder is het belangrijk om een goed vochtbalans te hebben, dus veel water drinken.

  Door het cuppen verbeter je de doorbloeding van je huid en maak je extra collageen aan ( bindweefselmassage techniek ) het zal dus gaan helpen je huid te verbeteren.

  Mocht je je huid een extra boost willen geven dan is het innemen van collageen een zeer goede optie.

  Wij verkopen ook collageen gummies via onze andere site: www.collageen-gummies.com


  Hoop dat ik hiermee je vraag heb kunnen beantwoorden.

  Groetjes en een fijne avond,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Moniek
  Hi, is het wel verstandig als je de benen gaat cuppen wanneer je een beetje last hebt van een slappe huid? De huid wordt namelijk een stukje omhoog getrokken in de cup. Sowieso moet je natuurlijk niet aan de cup gaan trekken maar vraag me af of de huid door het cuppen niet nog slapper gaat worden.

  Ciao!
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Jeanine,

  Dank je wel voor je bericht.

  Als je voldoende water drinkt voor het cuppen en na het cuppen zullen de vrijgekomen afvalstoffen via je blaas je lichaam verlaten. Drink een groot glas voor het cuppen en 2 grote glazen vlak erna.

  Probeer de massage van je benen/billen zo te plannen dat er voldoende tijd zit tussen je borstvoeding momenten, dan zit je sowieso goed.

  3 keer per week 10 minuten per been/bil is voldoende om snel resultaat te zien, vaker mag maar is niet nodig.

  In het begin krijgen alle dames blauwe plekken, je lichaam moet wennen aan de pittige bindweefselmassage die je jezelf geeft met de cups. Deze blauwe plekken worden op den duur minder.

  Je kan van VSM Arniflor gel gebruiken op je blauwe plekken, deze zullen dan veel sneller verdwijnen.

  Groetjes en een heel fijn weekend! Cellulite Cups
 • Geplaatst door Jeanine
  Ik zou graag willen beginnen met guppen van boven benen en billen. Ik heb gigantisch gauw blauwe plekken. Is het zeker dat deze weg trekken na de tijd?!
  En ik lees over dat de afvalstoffen hun weg eruit moeten vinden... Mag dit dan wel tijdens borstvoeding? Klinkt misschien stom maar ik mag bijv niet teveel afvallen omdat de afvalstoffen dan in de melk komen ?.

  Groetjes
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Ingrid,

  Dank je wel voor je bericht.

  De kleinste cup gebruik je om je gezicht een bindweefselmassage te geven. Dit kan je doen met massage olie, maar het beste is om een gezichtsserum te gebruiken.

  Cup je gezicht in de avond/vlak voor het slapen gaan. Dan heeft je huid de hele nacht de tijd om zich te herstellen en je nachtcreme kan extra goed zijn werk doen.

  De doorbloeding van je huid zal zich snel gaan verbeteren en je huid zal door middel van de bindweefselmassage ook extra collageen gaan aanmaken, deze zorgt weer voor jonger uitziende huid met een egalere teint.

  Als je je huid zo nu en dan gaat cuppen ( 1 a 2 keer per week, 5 minuten ) en je scrubt ook 1 keer per week je huid dan zullen de pigmentvlekjes en littekentjes zeker minder worden.

  Als het hele kleine rode adertjes zijn ( soort mini spinnenwebben ) is het geen probleem hierover heen te gaan cuppen. Het is vaak opgedroogd bloed wat nergens naar toe kan stromen. Dit heb je ooit eens gekregen van een blauwe plek of kneuzing.

  Door het cuppen raak je afvalstoffen kwijt en verbeter je de doorbloeding, drink wel voldoende water op een dag en zeker na het cuppen. Je lichaam wil de vrijgekomen afvalstoffen gaan afvoeren en dat gaat via je plas.

  Groetjes en alvast een heel fijn weekend gewenst,

  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Ingrid
  Hoi, hoe zit het met cuppen op je gezicht en pigmentvlekken? Ik heb namelijk wat pigmentvlekjes en wat donkere vlekjes van oude wondjes op mijn gezicht, gaan die met cuppen ook weg? En ik heb wat blauwe/ rode adertjes op mijn benen, gewoon vlakke adertjes, dus ze zijn niet verdikt ofzo. Mag ik hier gewoon overheen cuppen, en kunnen de adertjes hier ook minder van worden? Groetjes Ingrid
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Lisette,

  Dank je wel voor je bericht.

  Op zich is het geen probleem je billen te gaan cuppen als je tevens een manuele therapeut bezoekt. Je masseert het vlezige gedeelte van je billen en belast hierbij niet je bil spier.

  Natuurlijk is het altijd verstandig om dit aan te geven of anders te vragen aan je manuele therapeut. Je geeft je lichaam een stevige bindweefselmassage met onze cellulite cups, je doorbloeding zal verbeteren en je lichaam gaat de vrijgekomen afvalstoffen afvoeren. Dit kan zelfs helpen bij spierpijn of vermoeide spieren.

  Drink wel voldoende water ( 1,5 liter ) op een dag en vooral vlak na het cuppen.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Lisette
  Hoi.
  Ik zou graag willen beginnen met cuppen. Ik heb alleen een overbelaste spier in mijn bil, waarmee ik bij de manuele therapeut loop. Kan ik dan wel gaan cuppen?
  Groet,
  Lisette
 • Geplaatst door Cellulite Cups
  Hi Anita,

  Dank je wel voor je bericht.

  Zo te lezen beweeg je voldoende en let je ook op je voeding. Helaas is het zo dat hoe slank of fit je ook bent je zelfs dan erge cellulite kunt krijgen.

  Dit kan genetisch bepaald zijn of toch deels aan je voeding liggen. Suikers zijn flinke boosdoeners! Drink je thee/koffie zonder suiker en blijf af van alle frisdranken en zogenaamde gezonde vruchtensappen ( ook light )

  Met onze cellulite cups geef je jezelf een pittige bindweefselmassage. Dit is echt de enige manier om alle verklevingen en de daarbij horende afvalstoffen kwijt te raken. Geef geen geld uit aan dure gels/cremes of pillen tegen cellulite.

  Deze gaan nooit werken omdat je cellulite veel dieper in je huid ligt dan waar deze producten kunnen komen. Wij hebben verschillende producten getest zonder een voldoende resultaat. Helemaal als je diepliggende cellulite hebt.

  In het begin zal je huid moeten wennen aan de bindweefselmassage techniek, deze is pittige en voor sommige zelfs pijnlijk. De eerste paar behandelingen zal je ook blauwe plekken krijgen. Maak je geen zorgen deze verdwijnen weer en zodra je lichaam wat meer is gewend aan de massage techniek krijg je geen blauwe plekken meer en doet het geen pijn meer.

  De meeste dames zien na 3 weken ( en dan 3 keer week 10 minuten cuppen per kant: been + bil ) al resultaat, terwijl anderen toch wat langer moeten door cuppen. Laat je dit niet demotiveren!
  Maak van je jezelf een voor-foto en na ongeveer 4 weken cuppen weer een foto. Zo heb je het beste vergelijkingsmateriaal.

  Drink voldoende water op een dag, vooral na het cuppen. Je lichaam zal de vrijgekomen afvalstoffen willen afvoeren. Gebruik je eigen favoriete massage olie en breng veel aan zodat de cup makkelijk over je huid kan glijden.

  Heb je last van spataderen of heb je hier helaas aanleg voor, vraag dan eerst je huisarts om advies. Spataderen mag je nooit masseren, ga er daarom ruim omheen/langs tijdens het masseren.

  Groetjes,
  Cellulite-Cups
 • Geplaatst door Anita
  Hallo,

  Al enige tijd ben ik op zoek naar een werkende methode tegen cellulite. Helaas heb ik het heel heftig ondanks ik aardig beweeg en op mijn eten probeer te letten. Ik weeg plusmin 70 kg, ben 24 jaar en 1.72 lang. Ik ga een keer per week naar de sportschool voor cardio- krachttraining, ga geregeld met de fiets naar het werk (10 km heen en 10 terug) en rij 2x per week paard.
  Het cuppen lijkt een uitkomst, ergens vind ik het mega eng om te gaan proberen, ik ken de risico's niet.

  De motivatie dat het zich bewijst helpt maar de mogelijke resultaten (blauwe benen) schrikt mij enorm af

  Kunt u mij geruststellen met de mogelijke risico's of hoe ik het op kan bouwen of waar ik op moet letten?

  Alvast erg bedankt!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 08-05-2020 - Hi Let,

  Dank je wel voor je bericht.

  De achterkant van je...  lees meer
 • 07-05-2020 - Ik ben trouwens nu bijna 3 weken bezig met mijn...  lees meer
 • 07-05-2020 - Hoe doen jullie de achterkant van de benen en de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2020 Cellulite Cups | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.